Jsme rodinná výrobna ovocných a bylinkových sirupů z Olomouce s tím nejvoňavějším a nejsladším posláním. Podle tradičních receptur i nových nápadů vyrábíme sirupy plné bylinek a čerstvého ovoce bez zbytečné chemie. Se všemi surovinami zacházíme tím nejšetrnějším způsobem a odebíráme ho v bio kvalitě z lokálních farem. Díky tomu naše sirupy nejen výborně chutnají, ale mají i řadu pozitivních účinků.
Ovocné sirupy a velké plány
2023 - 2025
Na trh uvádíme první čtyři ovocné sirupy a spouštíme naplno marketing, abychom rozběhli e-shop. Budujeme nový e-shop, pracujeme na pracovních postupech a investujeme do technologií. Upravujeme logo. Máme rozjetý e-shop, velký tým a velké plány.

2. stěhování a rozšiřování týmu
2020 - 2022
Opět jsme nuceni se přestěhovat. Provádíme masivní rekonstrukci, abychom vyhověli kolaudaci potravinářského podniku. Přijímáme další nové spolupracovníky a stavíme nové zázemí.

Spuštění e-shopu
2018 - 2019
Bojujeme se první vlnou, spouštíme první přímý prodej, spolupracujeme přes e-shop.

1 . Stěhování a automatizace
2016 - 2017
Jsme nuceni se kvůli rozšíření přestěhovat a zrekonstruovat nově pronajaté prostory, přičemž stávající prostory definitivně opouštíme. Máme první pokusy o automatizaci. Na trh uvádíme rodinné balení sirupů ve 3litrových obalech. Rozšiřujeme náš tým a připravujeme nové druhy sirupů.

Expanze výroby
2015
Rozšiřujeme prostory, investujeme do rozvoje a nových technologií, snažíme se zavést první provozní řád a vytvořit pracovní pozice pro naše lidi. Rozšiřujeme portfolio a máme v nabídce 10 druhů bylinkových sirupů.

Investice do technologií
2014
Nakupujeme díky půjčeným penězům od rodiny první technologické vybavení a v práci jsme někteří od brzkých ranních hodin do půlnoci každý den. Máme další dva spolupracovníky. Objíždíme biozemědělce se snahou domluvit spolupráci, aby nám pěstovali bio bylinky pro naši výrobu. Setkáváme se s neúspěchem, ale nakonec najdeme farmáře, kteří jsou ochotní s námi spolupracovat.

Malá zahrada, farmářské trhy
2013
Naivně zakládáme malou bylinkovou zahradu, která se ukáže jako nedostatečná. Začínáme jezdit na farmářské trhy. Nabíráme prvního spolupracovníka, hledáme nové zákazníky. Vyrábíme další druhy bylinkových sirupů a zlepšujeme výrobní postupy.

Rekonstrukce prvních prostor
2012
Po zaměstnání chodíme do nočních hodin rekonstruovat první malé pronajaté prostory a přemýšlíme nad dalším posunem (nové druhy pěstování apod.). V pronajatých prostorách kolaudujeme první potravinářskou výrobu.

První kroky
2011
Vyrábíme pro vlastní potřebu první meduňkový sirup. Vymýšlíme, do čeho jej naplníme. Přebytky nabízíme k prodeji restauracím, ve kterých jsme pracovali při dálkovém studiu.
